تخصص: میکروب شناسی
تحصیلات:
بیوگرافی و سوابق اجرایی و پژوهشی:
دکتر سارا کدخدایی فارغ التحصیل دکترای تخصصی میکروب شناسی از دانشگاه تهران می باشد. وی پس از اتمام دوره کارشناسی به مدت دو سال در آزمایشگاه میکروب شناسی مرکزی بیمارستان نمازی شیراز در زمینه کشت، جداسازی و تشخیص باکتری ها از نمونه های بالینی همکاری داشت. او هم زمان با گذراندن پایان نامه کارشناسی ارشد در مرکز تحقیقات مولکولی پیوند اعضاء بیمارستان نمازی شیراز در راه اندازی کلینیک تشخیص و تیتراسیون عفونت های ویروسی در بیماران پیوندی مشارکت داشته و به عنوان سرپرست بخش آزمایشگاهی آن مرکز منصوب شد. در دوره دکتری در مرکز تحقیقات هلیکوباکتر دانشگاه تهران مطالعات تخصصی خود را بر روی (H. Pylori) Helicobacter pylori متمرکز کرده و فعالیت های حیاتی این باکتری را از نظر عملکرد آنزیم اوره آز، رشد و کشت پذیری و مورفولوژی بسیار مورد بررسی قرار داد. کشت نمونه های بیوپسی معده بیماران مبتلا به عوارض گوارشی ،جداسازی H. Pylori و تعیین مقاومت های آنتی بیوتیکی از فعالیت حرفه ای وی در آن مرکز بوده است. بررسی مقاومت دارویی H. Pylori در برابر عوامل آنتی بیوتیکی و غیر آنتی بیوتیکی از جمله عوامل کاهش دهنده اسید معده (Proton pump inhibitors “PPIs” and H2 blockers)، داروهای کاهش دهنده کلسترول خون (Statin drugs)، داروهای تسکین دهنده درد و ویتامین های گروه B و C بخش دیگری از مطالعات او بوده است. مطالعه رفتار سلول باکتری H. Pylori برای بروز مقاومت در برابر عوامل ضد میکروبی حوزه تخصصی مطالعات او بوده است. وی علاقه مند به از بین بردن مقاومت های آنتی بیوتیکی در H. Pylori و ارائه روش های نوین در ریشه کن کردن این باکتری مقاوم به درمان می باشد. بررسی تاثیر تغییرات میکروفلور گوارشی در بروز بیماری ها از دیگر اهداف مورد نظر وی می باشد. همکاری در نگارش فصل اول کتاب Advances in medicine and biology از انتشارات آکادمیک آمریکایی (Nova science publishers) تحت عنوان Antimicrobial properties of PPIs
و کسب عنوان افتخار تحقیقات برتر اول و دوم در دو دوره متوالی کنگره بین المللی گوارش و کبد ایران از دستاوردهای علمی وی در سال های اخیر بوده است.
راه اندازی روش تشخیص مبتنی بر کشت و درمان هدفمند H. Pylori به منظور ریشه کن کردن قطعی این باکتری مقاوم به درمان در مجموعه آزمایشگاهی کولایف به عنوان تنها مركز مرجع در کشور و همچنین راه اندازی روشهای تعیین الگوی میکروبی در بیماری هایی سخت درمان همچون سرطان های معده و روده، بیماری های التهابی روده، دیابت، چاقی و.. از اهداف ایشان در پیوستن به مجموعه آزمایشگاههای یکپارچه کولایف میباشد.
تخصص: ژنتیک پزشکی
تحصیلات:
بیوگرافی و سوابق اجرایی و پژوهشی:
آقای دکتر سید هاشم میرمظلومی پس از پایان دوره PhD در زمینه ژنتیک پزشکی سیتوژنتیک و سرطان در بیمارستان انکولوژی کیدوای بنگلور وابسته به دانشگاه راجیو گاندی هندوستان، به ایران مراجعت نموده و در بخش ژنتیک آزمایشگاه دنا مشغول فعالیت گردید. سپس به عنوان مدیر منطقهای و مسوول علمی تست NIFTY و NGS شرکت Bgi.Dx هنگ کنگ مشغول بکار شد. ایشان در بهمن ماه ۱۳۹۴ به عنوان مدیر عامل آزمایشگاه ژننیک آریاژن وابسته به گروه فرجاد قم انتخاب و فعالیت نمود. علاوه بر این آقای دکتر بنیان گذار شرکت فرنام بازرگان دانش که در زمینههای پزشکی، ژنتیک، NGS و بازرگانی فعال میباشد نیز هستند. از جمله فعالیت های علمی ایشان چاپ مقاله ای در زمینه شناسایی ژن مرتبط با کربویی anosmia بروش NGS با همکاری دانشگاه استنفورد بود که در نشریه Nature به چاپ رسید. ترجمه کتاب اصول سیتوژنتیک بالینی به زبان فارسی از دیگر فعالیتهای پژوهشی موفق ایشان میباشد.
تخصص: ژنتیک پزشکی
تحصیلات:
بیوگرافی و سوابق اجرایی و پژوهشی:
آقای دکتر رضا رئوفیان پس از گذراندن دوره دکترای عمومی در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دورهی دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران شروع کرده و سال ۱۳۹۲ فارغ التحصیل شدند. ایشان از سال ۱۳۹۵ همزمان به عنوان کارشناس معاونت پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور فعالیت میکنند.
رتبه اول آزمون ورودی PhD رشته ژنتیک پزشکی، آزمون سراسری دکتری تخصصی PhD وزارت بهداشت سال1385 و چاپ بیش از ۵۰ مقاله در ژورنالهای معتبر بینالمللی از دیگر سوابق پژوهشی و افتخارات ایشان میباشد.
تخصص: مغز و اعصاب (نورولوژی)
تحصیلات:
بیوگرافی و سوابق اجرایی و پژوهشی:
دکتر سعید شاه بیگی متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ بیماری های التهابی مغز و ام اس از کانادا می باشند. ایشان طی گذراندن دوره عمومی پزشکی در دانشکده پزشکی شیراز، اقدام به راه اندازی مرکز تحقیقات علمی دانشجویان پزشکی نموده و به مدت 3 سال، ریاست آن را بر عهده داشتند و در سال 1375 از سوی دانشکده پزشکی شیراز به عنوان پزشک برتر استان فارس انتخاب گردیدند و سپس اقدام به راه اندازی و پذیرش پست ریاست مرکز تحقیقات سلامت آن دانشکده نمودند. پس از اتمام دوره تخصص در رشته مغز و اعصاب در سال 1380، پروژه ارزیابی اپیدمیولوژیک مرگ مغزی در تهران را به مدت دو سال راهبری نموده و سپس کلینیک ام اس دانشگاه شهید بهشتی را راه اندازی و به مدت چهار سال اداره نمودند.
دکتر شاه بیگی در سال های اخیر تحقیقات و پژوهش های گسترده ای در حوزه مغز و اعصاب و با تمرکز بر بیماری ام اس انجام داده اند و بیش از 25 سمینار، سخنرانی و سمپوزیوم تخصصی در کنفرانس ها و کنگره های بین المللی و داخلی از جمله آکادمی نورولوژی امریکا برگزار نموده اند. بخشی از یافته های پژوهشی ایشان در تالیفات متعدد، که شمار آن ها به بیش از 20 مقاله و کتاب می رسد، به چاپ رسیده است.
در کنار تالیف مقالات پژوهشی در ژورنالهای داخلی و خارجی، دکتر شاه بیگی موسس، مدیر مسئول و سردبیر برخی از نشریات عمومی و تخصصی پزشکی نیز می باشند که از میان آنها می توان به مجله تازه های تندرستی، ژورنال ایرانی نورولوژی، مجله تخصصی Cell, Gene and Therapy Journal (CGTJ) و وب سایت تازه ها (tazeha.org) اشاره نمود.
ایشان در حال حاضر رئیس انجمن سلول های بنیادی تهران می باشند و از سال 1395 این سمت را بر عهده دارند.
دکتر شاه بیگی به پیاده سازی یافته های نوین علمی در میدان عمل اعتقاد جدی داشته و باور دارند با توجه به پیشرفت سریع علم پزشکی در حوزه های تخصصی، در صورتی که زیرساخت مناسب جهت پیاده سازی یافته های جدید بین المللی در کشور فراهم باشد، می توان این یافته ها را برای تشخیص زودهنگام بیماری ها و درمان سریع آنها به کار گرفت و به همین دلیل آزمایشگاه های یکپارچه پزشکی کولایف را به عنوان بستری پویا و کارآمد جهت تحقق این هدف انتخاب نموده اند.
تخصص: علوم آزمایشگاهی -ایمونولوژی
تحصیلات:
بیوگرافی و سوابق اجرایی و پژوهشی:
دکتر نادر تاجیک دارای مدرک دکترای تخصصی ایمونولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1379 بوده و از سال 1380 در دانشگاه علوم پزشکی ایران در رشته تخصصی خود مشغول به تدریس می باشند. ایشان همزمان به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه های تشخیص پزشکی در تهران و ورامین مشغول به فعالیت هستند.
ایشان معتقد هستند که یکپارچگی در صنعت آزمایشگاهی میتواند کیفیت خدمات آزمایشگاهی را بصورت چشمگیر ارتقا داده و هزینه های مربوط به افزایش کیفیت را مقرون بصرفه نماید، مجموعه ی کولایف با هدف تشکیل آزمایشگاه های یکپارچه پزشکی ، بستری مناسب برای ایجاد این یکپارچگی در صنعت آزمایشگاه فراهم آورده و اکنون ایشان هم عضوی از بورد علمی این مجموعه هستند.